NotÝcies

"De Cala en Cala" Projecte Guanyador dels Student Awards 2018

"De Cala en Cala” Projecte Guanyador dels Student Awards 2018

El projecte que els nois i noies de 1r d'ESO han estat realitzant aquest tercer trimestre va resultar premiat en la darrera convocatòria dels Student Awards, un concurs organitzat pel Departament d'Ensenyament i l'entitat MSchools.

"De Cala en Cala” és un projecte que engloba les àrees de C. Naturalesa, Tecnologia i Ll. Anglesa i forma part del treball per projectes que els alumnes de 1r d'ESO han estat realitzant tot el curs. El treball ha estudiat l'entorn costaner proper al centre a partir de cinc centres d'interès: la sostenibilitat, l'havanera, la biodiversitat, la gastronomia i les barraques de pescadors.

Els Student Awards són un conegut reconeixement a la tasca que alumnes i docents fan en la implementació de l'aprenentatge amb dispositius mòbils a l'aula. Així, el passat dissabte dia 9 de juny , va tenir lloc a l'espai de la Farga de l'Hospitalet la gran final del certamen on es premiarien els finalistes en tres modalitats: "Scratch Challenge”, "Apps Awards” i "Mobile History Map”. Els alumnes i centres finalistes han obtingut un lot de material de Realitat Virtual per utilitzar a l'aula.

L'acte va aplegar més de 500 alumnes que es presentaven a la final de les diferents modalitats i van ser-hi presents també personalitats de l'àmbit d'ensenyament i de la telefonia mòbil. Felicitats als nostres alumnes de 1r d'ESO, que han sabut projectar les nostres cales més enllà de l'aula!

   639_1_IMG_20180609_WA0009.jpg